21

Am făcut 21 de ani ieri.

Nu-mi place să fie ziua mea și evident că nu-mi place să-mi sărbătoresc ziua. Totuși, anul ăsta a fost mai bine decât anii trecuți. În ultimii 3-4 ani nu am sărbătorit, nu am prea pomenit de asta și nici nu mi-a plăcut să am vreo activitate specială.

În fiecare an, în 31 mai, mă trezesc prost dispus pentru că știu că urmează multe zâmbete și Lamuțean. Așa a fost și acum, dar nu a fost la fel ne enervat și enervant ca în anii trecuți. Am pesudo-sărbătorit cu un grătar împreună cu părinții, bunicii și sor-mea. A, și burgeri. După asta, m-am plimbat cu sora mea cu bicicleta. Uite aici și aici două poze din plimbarea noastră.

M-a sunat o singură persoană, prietena mea. La ora 00:00. Și atât. Cred că de asta a fost o zi bună, nu am fost nevoit să răspund la telefon și să par recunoscător făță de toată lumea că am fost sunat. A fost o zi mulțumitor de bună, până la urmă.

Acest text a vrut să fie unul mai emoționant și lacrimogen. Nu am notat nici o idee care mi-a trecut prin cap pe perioada zilei de ieri, așa că nu este.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *