Am o mică problemă cu parentigul modern

Nu-s părinte și n-am nici o treabă cu părinții care aleg să-și crească copilul într-un anumit fel. Nu condamn pe nimeni pentru ce alegeri face în a-și îndruma odrasla în viață. Zic asta ca să mă trag singur afară din furtuna de rahat ce ar putea fi pornită pe capul meu de cei ce-s părinți.

Am o problemă cu parentingul pe net. Am o problemă cu prea multă informație contradictorie. Am dat pe un site de statistici și numere legate de site-uri de câteva zeci de bloguri de parenting. Toată lumea care are un copil poate scrie pe lângă tema asta, nu? Am citit vro 4 din multitudinea aia de url-uri și deja am găsit păreri contradictorii despre același subiect. Am început să îmi pun întrebări.

Dacă aș fi proaspătă mămică, ce bine că nu-s femeie, ce aș crede din toate zisele? Și asta-i și problema. Un părinte fără pic de experiență habar n-are ce informație să creadă. Toți își susțin teoria cu argumente cât mai valide posibil și ești băgat în ceață. Da, ca mamă simți în sânge când ceva nu e bine cu copilul tău, dar mă refer la lucruri mari ca Să pui copilul în mașină cu fața la drum sau nu? sau Să-l lași să moară sufocat cu geacă la 30 de grade decât să-i fie frig la mânuțe?. Lucruri de astea.

Articol bun despre parenting și cei care vorbesc fără să știe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *