Am o mică problemă cu parentigul modern

Nu-s părinte și n-am nici o treabă cu părinții care aleg să-și crească copilul într-un anumit fel. Nu condamn pe nimeni pentru ce alegeri face în a-și îndruma odrasla în viață. Zic asta ca să mă trag singur afară din furtuna de rahat ce ar putea fi pornită pe capul meu de cei ce-s părinți.

Am o problemă cu parentingul pe net. Am o problemă cu prea multă informație contradictorie. Am dat pe un site de statistici și numere legate de site-uri de câteva zeci de bloguri de parenting. Toată lumea care are un copil poate scrie pe lângă tema asta, nu? Am citit vro 4 din multitudinea aia de url-uri și deja am găsit păreri contradictorii despre același subiect. Am început să îmi pun întrebări.

Dacă aș fi proaspătă mămică, ce bine că nu-s femeie, ce aș crede din toate zisele? Și asta-i și problema. Un părinte fără pic de experiență habar n-are ce informație să creadă. Toți își susțin teoria cu argumente cât mai valide posibil și ești băgat în ceață. Da, ca mamă simți în sânge când ceva nu e bine cu copilul tău, dar mă refer la lucruri mari ca Să pui copilul în mașină cu fața la drum sau nu? sau Să-l lași să moară sufocat cu geacă la 30 de grade decât să-i fie frig la mânuțe?. Lucruri de astea.

Articol bun despre parenting și cei care vorbesc fără să știe.