Chestiile unicat si handmade au valoare doar noi și după multi multi ani

Mulți conaționali au dibăcie-n degete și fac lucruri. Ba sculpturi, ba portofele, ba îmbină cumva un stilou frumos, ba o geantă de piele, etc. În ultima perioadă s-a tot zis că trebuie susținuți antreprenorii locali, să învârtim capital pe aici, pe aproape.

Dar lucrurile astea-s scumpe. Foarte scumpe. Cum susții o afacere de genul ăsta? Oamenii nu confecționează toate astea doar să fie.
Dacă vrei un portofel, al tău, făcut după cum îți place, da, îl iei. Dai cele 300 de euro și ești fericit. Dar dacă cumperi ceva ce, pentru un produs de serie, ar putea fi vândut mai departe? O geantă de piele să fie. O pui la vânzare, chiar în stare minunată și îi pui un scor suficient de mare. N-ai dat pe ea 2 monede, tre să scoți ceva dacă o dai mai departe. N-o ia nimeni. Surprins? Nimănui nu-i pasă că e handmade dacă e secondhand.

Nu zic să nu cumpere nimeni niciodată așa ceva. Zic doar că nu-ți prea scoți banii prea simplu dacă nu-i de vreun brand mai cunoscut sau de mâna unui maestru mai cunoscut în domeniu. Asta dacă poți dovedi asta.

Ideile astea mi-au venit după ce am rostogolit ochii aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *