Colectiv 2 a venit

Spitalul de la Piatra Neamț a fost Colectiv 2. Tot dar fără party.

Îmi zicea un prieten „da, au murit 10. vor mai muri si altii. nu-i pierdere.”. Cred că trebuie să repet mereu că era pierdere dacă erau apropiați de-ai noștri, dar fie. M-am plictisit să zic aceleași lucruri mereu.

Totuși, care-i cauza unui incendiu într-un spital?
Din ce am citit prin presă, am înțeles că un scurtcircuit a pornit incendiul și oxigenul din instalația de la ATI l-a alimentat. Face sens, adevărat. Ca să se întâmple așa ceva ceva trebuia să fie în neregulă.

Care-i cauza unei astfel de erori?
Aș putea să închei simplu, cu un cuvânt, și să las totul așa. Nepăsarea. Nu ne pasă. Mie, ție, vouă, celor responsabili, nimănui nu-i pasă ce se întâmplă cu alții cât timp nu ne afectează direct.
Povestea Codin de la CM la o conferință: olarul umplea crăpăturile oalelor cu ceară care rezista testului cu apă rece în târg. odată ajuns acasă, clientul punea apă caldă, ceara se topea și îl înjura pe olar. olarului nu-i păsa (chiar dacă era responsabil), el și-a luat banii.
Aș mai dezvolta subiectul, dar n-are rost sa rescriu text citit altundeva cu care sunt de acord. Pot lăsa uite așa: link, link care explică mai bine decât mine aspecte legate de discuție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *