Despre

Despre mine

Adelin-Irinel Vancea dacă e să ne uităm în buletin. Lumea îmi zice în general pe numele de trib, cei mai aproapiați mă strigă după numele mic.
Născut cu puțin înainte să se întoarcă foaia la calendar spre 2000. Am 21 de ani, înpliniți la sfârșitul lui mai.
Studiez în CJ-N. Sunt din Zalău, satul ăla reședință de județ a Sălajului. Neinteresant. Prefer să petrec timpul la sat și chiar asta am făcut mare parte din vacanțele de vară din copilărie.

Scriu amatoricesc de câțiva ani. Orice, cam orice. Nu mi-a citit nimeni textele înainte de blogul ăsta, prin care ajung la 5-6 oameni. Tot amatoricesc scriu și azi probabil.

Pedalez constant din mai 2020 și parcă-mi place. Mai fac poze când ies din casă, chiar dacă nu-s fotograf (nici măcar amator) și le postez aici fără nici o așteptare. Asta mi-e bicicleta. Mi-ar plăcea să am timp să agăț hamace mai des prin parcuri, să citesc mai mult, să merg cu cortul, etc. Astea fiind mici pasiuni, să zicem.

Despre altele

Scriu aici despre orice mă înconjoară și despre care am o părere. Prefer să nu mi se copieze textele, deși nu văd un motiv pentru a copia ce scriu eu. Dacă e nevoie neapărată de un text de-al meu pe undeva, măcar sursa să fie vizibilă ca să știe lumea cinea a aberat pe subiect.

Contact

Email: contact@vanceapeblog.ro
Dacă e cazut, am fb si insta.