Jurnal de criză – rezumat al ultimelor 10 zile

Pe lângă că înnebunesc în casă și-s idiot cu curte care nu iese la aer, duc lipsă de multe lucruri, nefiind în rutina zilnic. Am impresia că toată lumea vorbește despre asta acum. Indiferent.

Duc lipsă în primul rând de obligația de a mă trezi la 7, chiar dacă îmi propusesem să aplic un proogram bine stabilit, în vreme liberă, așa cum am zis aici. Și dacă nu ma trezesc la 7, mă trezesc la 12. Până termin de baut o cafea, e 1 sau 2. Dacă nu mă obligă nimic să mă trezesc devreme, înseamnă că n-am nici lucruri importante de făcut, așa că îmi permit luxul să mai pierd mare parte din zi jucâdu-mă tot felul de mizerii și consumând tot ce prind pe internet. Deși azi m-am ținut de promisiunea de ieri și nu m-am prea atins de laptop și telefon. E bine.

Mai duc lipsă de forfota oamenilor. De mașini pe străzi și oameni gășăgioși. Abia azi, la un curs online mi-am dat seama cât de obositori mi-s colegii de facultate, cum vorbesc peste profesor, despre orice, și nu aud nimic.
Uite asta-mi convine. Să pot să îl ascult pe ăla, care oricum n-are tragere de inimă să ne explice, ce vrea să-mi spună. Ca să nu stau acasă să caut prin cursul lui o forumlă. Nici acum nu e perfect că mulți nu știu folosi platformele puse la dispozție, dar cred c-am mai pomenit asta. E oricum altă discuție.

Cam atât. Nu se întâmplă prea multe între 4 pereți, iar dacă ar fi multe, ar fi plictisitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *