NVIDIA GeForce NOW. Experiența mea

M-am tot jucat prin intermediul platformei ăsteia de-o vreme încoace din cauza că am Macbook Air. Nu că-i Air e bai, ci că e Mac. Nu poți face prea multe legat de gaming pe el.

Dacă nu suntem toți în clar cu ce e serviciul ăsta de care vorbesc eu, GeForce NOW de la NVIDIA e o platformă de streaming de gaming. DE GAMING, nu de GAMING VIDEOS. Adică tu n-ai puterea de procesare ca să rulezi jocu X, da’ o au ei. Tu tre să ai net suficient de bun ca să controlezi remote, în timp real, jocul care rulează pe un rig de-al lor.

Buun. Că am clarificat asta, deși am senzația că nu trebuia, toată treaba-i cu plată. $5 pe lună pentru premium. Poți juca la fel de bine cu abonament free dar tre să stai la coadă ca să ai acces la un calculator de ala (rig-ul de mai sus), ca să poți juca, iar după o ora de activitate pe platformă, indiferent de joc, se întrerupe și tre să-l rulezi iar. Asta-i o problemă la jocuri ca CS, LOL, Dota, etc.. Dacă ai deja acasă un PC care duce bine jocurile pe care le joci nu-i văd rostul, în ideea în care nu vrei să încerci ultimele titluri.

Eu am din primul moment abonament premium și titlul de Founder pentru că nu știu de ce. Am 90 de zile gratis din momentul înregistrării ca premium (cam până în mai). Fiind un gamer ocazional, fără un desktop acasă, mi-e potrivit.

Zilele trecute, cum e pauză mondială, s-a atins numărul maxim de utilizatori înscriși și stăteam la coadă, cu cont premium pentru că efectiv nu erau locuri câți oameni la calculatoare. Atât de simplu. Rig-urile alea rulează orice. Chiar orice, la delatii maxime fără să stea mult pe gânduri, da’ tre net bun tare. Dacă alegi configurația de Competitive, în setările softului, suge cam 10GB de net pe ora.

Deci net bun și-un device care să suporte platforma. A da. Am jucat Lineage2 pe Android. Cu mouse si tastatură bluetooth.

Atât.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *