Scuze eu

Am scris ieri textul despre Zalău care a luat-o bine de tot spre public pentru nivelul actual al site-ului meu. Mulți cunoscuți s-au simțit atacați și au început să-mi arate și să demonstreze că n-am dreptate, că exagerez, că gândesc prost. Da, am făcut glume proaste, să zicem că am idei mai drastice și că am spus chestii care o dau spre extreme. Așa și?

E fun, pentru mine și cei cu care mă înțeleg, să vorbim despre lucruri serioase fără să dezbatem extraordinar de serios. De exemplu, ahem-ahem, dacă nu s-a înțeles, izolarea în pădure a celor fără mască era un pamflet. La fel de bine ar putea să fie izolați acasă. Tot nu i-aș primi la AȚI, dar ideea ramâne.

Mi s-a spus să nu generalizez și să nu arunc cu pietre. Fie.

ANUNȚ! Îmi vreau pietrele înapoi! Nu mai am pentru praștie.

Nu generalizez, dar în general (haha) toți antibotnitarii sunt la fel. Până dau cu capul de grindă și le rămâne semn în frunte. Exemplu bun e jandarmul din Sibiu de săptămâna trecută. În fine. Să concludem. Încercam să promovez același text pe care-l auziți peste tot. Puțîn altfel, e plictisitor deja în aceeași formă. Totuși, am să-l las mai jos încă o dată.

Poartă mască! Ține distanța! Limitează contactul! NU are nimeni grijă de voi dacă nu o faceți fiecare pentru el.

Cam atât. Mersi de înjurăturile de ieri. Pwp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *