Setup-ul lui 2020

Anul ăsta a fost destul de atipic. Am stat mai mult în casa vara decât iarna, ceea ce nu doar pentru mine e ceva neobișnuit. Toată izolarea asta a presupus mult timp cu ochii în ecrane și internet. Nu cred că a fost nici măcar o excepție de la regula asta. Așadar, eu am făcut niște mici modificări la setup-ul meu pe partea de electronice.

Îmi port zilnic lucrurile după mine într-un ghiozdan de la Decathlon pe care am dat 80 de lei acum 2 ani. Încă ține bine și au încăput mereu toate lucrurile pe care am vrut să le port după mine. Urmează schimbat pentru ca m-am plictisit de el. Lucrurile reprezintă setup-ul meu de zi cu zi, fie că-i facultate, fie ca-i muncă, fie că mă duc în parc să stau la lumina.

Laptop

Fiind cel mai mare, e cel mai evident și e cel mai greu. MacBook de 13′. L-am mai pomenit și-l voi mai pomeni pentru că va mai sta pe lângă mine până dă colțul, n-a dat-o-n bară nici o secunda.

Telefon

Galaxy A70. Cumpărat de-un an, upgrade de la J7 2016. Chiar dacă sunt Mactard, nu ma înțeleg cu IOS, nu încă. Merge bine și face tot ce am nevoie sa facă. O poza azi, un hotspot 4G pentru PC la nevoie, muzică în căști și un apel pe zi.

Căști

Dacă tot le-am pomenit, merita un rând.
În ultimii ani m-au servit bine o pereche de JVC on-ear care au început sa devină incomode pe perioade lungi de timp. Am trecut câteva luni la căști in-ear cu fir la care m-a incomodat firul care trebuia sa fie mereu cu un capăt în buzunar. Upgrade-ul normal care urma să vină au fost in-ear wireless și, cum sunt la modă cele true-wireless, am ales Skullcandy Sesh de care m-am despărțit după o lună. Mi-era incomod să le tot scot și sa le pun la loc în cutie. Acum am Sony WI-C200. Wireless cu fir între ele. Ne înțelegem bine.

Ceas

Am folosit un ceas analogic care era greu și destul de incomod din cauza curelei de zale. Am trecut la Mi Band 5, brățară de fitness, dar nu pentru sport și ce oferă, ci pentru că e mică, ușoară, am ceas și notificări la mână. Plus că vibrează și așa nu mai ratez niciun apel. Un smartwatch cu foarte puține funcții.

Tabletă

Gândul la kindle nu mi-a dat pace tot anul și acum când să-l iau, am renunțat la idee. Am luat în locul lui un MediaPad. Vedem cât va ține că n-am tare mare încredere în el la prețul de 400 RON. Am ales MediaPad pentru că pot citi și de aici seara, în pat. Oricum nu citesc mai mult de o oră pentru că nu mă pot concentra, deci nu mă deranjează la ochi.
De pe tableta asta am scris tot textul ăsta.

ps:linkurile folosite sunt afiliate. nu mă îmbogățesc, dar poate scot hostul 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *