Sindromul „parchez de-a-n pulea”

Nu o să vorbesc prea mult despre cei care au permis și nu știu parca. Asta are mai multe motive și parcă nu mi-aș pune în cap 3/4 dintre oamenii pe care îi cunosc.

E vorba despre cei care parchează de-a latu, de bună voie, când parcarea e goală. Aseară am văzut niște băieți, un a5 si un seria 3, parcate perpendicular pe locurile de parcare, stăteau la povești în mașină. Idioți. Ăștia-s măcar nu încurcă pe nimeni în parcări mari, de supermarket sau asemanatoare.

Mai sunt unii care stau la casă și parchează afară din curte. Și nu pentru că nu ar avea loc în curte.
La intrare în oraș, pe unde vin eu când vin de la țară, e un drum de o bandă pe sens doar cu case. Fiecare și-a turnat asfalt peste tubul din șanț, ca să poată intra în curte. Ideea e că asfaltul e turnat peste asfaltul turnat de autorități, formând pe partea dreaptă o ridicătură peste care treci. Toată lumea-și parchează mașina acolo, în fața porții, cu fundul în drum, doar oricum se ocolește mizeria aia de ridicătură pe care au turnat-o.

Mi-aș lua o Dacia 1300 sau un matiz cu 500-1000 de lei doar ca să mă lase sufletul să frec și să lovesc idioți care parchează așa sau nu dau prioritate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *